Download gratis E-book

Registreer uw e-mailadres en de downloadlink wordt u toegestuurd.
Het bestand is opgemaakt in PDF en weegt 553 kb. Er is ook een Kindle (119kb) en een E-pub (125kb) versie beschikbaar. U kunt het gratis downloaden.

Koop de papieren versie

Voor wie het boek ook echt in zijn boekenkast wil.
(9,95 euro, excl. verzendingskosten).

Steun de auteur

De markt voor Nederlandstalige boeken is klein, en de markt voor politiek-filosofische boeken over de Vlaamse Zaak al helemaal. Vond u het boek echter de moeite waard, dan kan u de auteur steunen door de aankoop van een steunexemplaar. Schrijf een bedrag over dat groter is dan de kostprijs plus verzending (dat is ongeveer vanaf 15 euro) en ontvang een exclusief gesigneerd exemplaar.

Vul onderstaand formulier om de betaalinstructies te ontvangen:

Naam*
E-mail adres*
Telefoon
Adres*  
Opmerkingen


 
   
     
*Verplicht in te vullen

Uw e-mailadres en andere gegevens zullen nergens anders voor gebruikt worden en zeker nooit doorgegeven worden aan derden.

 

 
 

"Er zijn van die momenten dat een prof trots is op zijn studenten, en de publicatie van dit essay van Brecht Arnaert is er zo een van.Het is een intellectueel en politiek uitdagende tekst die de lezer buiten zekerheden duwt.

Hoewel ik het met een aantal zaken niet eens ben, waardeer ik toch de originele en gedurfde manier waarop Brecht de communautaire kwestie benadert en buiten de doos denkt.

Zijn tekst is provocerend, prikkelend en verdient daarom gelezen te worden."

 
Carl Devos

Carl Devos, politicoloog, hoogleraar UGent en hoofdredacteur van het maandblad Samenleving en Politiek